Electrotechniek

Wij verzorgen elektrotechnische diensten en installaties in utiliteit & industrie-, zorg- en woningbouwprojecten waarbij wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die hierop van toepassing zijn.

Electrotechniek

Lichtinstallaties

U kunt bij ons terecht voor zowel de verlichting in uw bedrijfspand als uw particuliere woning. Belangrijke aspecten van verlichting zijn kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling, energieverbruik, veiligheid en de belasting voor het milieu.

Verlichting in en om uw pand is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijfsorganisatie.
De soort verlichting speelt een belangrijke rol bij het gevoel dat uw klanten, gasten en medewerkers ondervinden binnen en buiten uw bedrijfspand. U kunt bij ons terecht van bureau- tot sfeerverlichting, die praktisch maar ook representatief is. Van lichtadvies en materiaalkeuze tot en met de vormgeving en de technische realisatie. Samen met u kunnen wij geheel vrijblijvend een lichtplan opstellen, volgens uw wensen en behoeften dat past binnen uw organisatie en budget.

Wilt u een lichtadvies of een verlichtingsplan? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op
Electrotechniek

Krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties vormen de kern van uw woning of bedrijfspand. Zij voorzien u van alle elektriciteit die nodig is voor de verlichting en het aansluiten van elektrische apparatuur, van de oplader van uw mobiele telefoon tot omvangrijke machines.

Bij licht- en krachtinstallaties komt naast het monteren van de stopcontacten, de lichtschakelaars en verlichtingsarmaturen, veel meer kijken. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van de kabelgoten en het trekken van de kabels. Of het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of fabriek: een veilige en betrouwbare licht- en krachtinstallatie is essentieel.

Van den Heuvel Electrotechniek is specialist in electrotechniek. Samen met u gaan we op zoek naar een oplossing die past bij uw situatie. Onze experts hebben veel kennis en ervaring met zowel particuliere als zakelijke licht- en krachtinstallaties. Naast het ontwerp en de installatie kunnen we ook het onderhoud voor u uit handen nemen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie.

Neem contact op
Electrotechniek

Data- en telecommunicatie

Een datanetwerk is een cruciaal onderdeel van uw bedrijf. Vanzelfsprekend wilt u er dan ook op kunnen rekenen dat uw datanetwerken betrouwbaar zijn. Zo komen de veiligheid en continuïteit binnen uw organisatie nooit in het gedrang.

Bij de aanleg van datanetwerken wordt gebruikgemaakt van koperdatabekabeling of glasvezelbekabeling. De aanleg van de netwerken gebeurt voornamelijk in MER- en SER-ruimtes, waar zich vaak de servers, netwerkapparatuur en bekabeling bevinden. Een andere optie is bekabeling tussen gebouwen. Ook is het mogelijk om de beveiligingssystemen zoals camera’s en toegangscontrole te integreren.

Wij werken volgens de laatste technische ontwikkelingen. Of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, kantoorruimtes of productiehallen: wij kunnen uw UTP, FTP, STP of glasvezelnetwerken van Cat-5, Cat-6 en Cat-7 ontwerpen en aanleggen. Door het gebruik van de juiste materialen, het toepassen van specifieke kennis en het lassen van onze eigen glasvezels, is de kwaliteit gewaarborgd. Ook voor onderhoud aan uw datanetwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op
Onze referenties

Betrokken bij elke opdracht(gever)

Branches

Waar wij onze ervaring
graag inzetten